ניתוח הקטנת חזה מסיבות רפואיות

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

17/11/2014 | 18:33 | מאת: סיל

ברצוני לבצע ניתוח להקטנת חזה.. אני בעלת ביטוח רפואי פרטי ותנאי הפוליסה מאפשרים מימון ניתוח רק מסיבות רפואיות. אני בת 47 וסובלת מכאבי גב, שקע באזור כתפיית החזייה וכובד החזה משפיע על איכות חיי. מהי הפרוצדורה להמלצה לניתוח להקטנת חזה מסיבות רפואיות??

26/11/2014 | 18:38 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, אנא הגיעי לפגישת יעוץ. בפגישה תעברי בדיקה גופנית ובהמשך תקבלי הסבר על אפשרויות הניתוח. בסיום היעוץ ימלא הרופא את טפסי הביטוח שישלחו לאישור חברת הביטוח.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה