ניתוח חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/11/2014 | 21:47 | מאת: רחלי

אימייל: [email protected] היי, אני בת 25 מאזורהמרכז. שוקלת 59 וגובה 1.64 . יש לי חזה מידה d 75-80 ועקב זה שרוב חיי התעסקתי בלרדת במשקל כי הייתי נערה מלאה החזה שלי בגיל ההתבגרות נפל. אם מסתכלים על בעלות חזה נפול אז החזה שלי נראה בסדר ואני לא מתביישת בו או שהוא מפריע לי בדימויי העצמי אבלללל הייתי רוצה חזה עומד ויפה. זה משהו בשביל עצמי בלבד לא משו שמפריע לי עם גברים וכדומה. שאלתי היא כזו, כיוון שאני יודעת שניתוח הרמת חזה הינו ניתוח קשה ובעתיד עלול ליפול בשנית הייתי מעדיפה פשוט לעשות סיליקון כלומר הגדלת חזה עם שתל נורא קטן שלא יגדיל לי את החזה משמעותית או שאם יש דבר כזה לשאוב טיפה מהשומן בתוך החזה על מנת שיקטן טיפה ואז לשים שתל קטן? לא מעוניינת בחזה יותר גדול משיש לי כרגע (לא כזה גדול.. סביר) להיפך מעדיפה אפילו קאפ סי ;) אשמח לייעוץ

16/11/2014 | 15:14 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, קשה לענות על שאלתך ללא בדיקתך. לעיתים תוספת של שתל לחזה מעט נפול יוצרת מלאות בחלק העליון של השד התורמת למראה אסתטי שלו. לעיתים תוספת של שתל לשד נפול מחמירה את צניחתו. אנא פני לפגישת ייעוץ שבה נוכל לבדוק אותך ולייעץ לך

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה