מודאגת- מקלחת לאחר ניתוח הרמה והגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

25/10/2014 | 07:36 | מאת: איילה

.שלום, לפני יומיים עברתי ניתוח של הרמת והגדלת חזה. לפי הוראות הרופא המקסים שלי, התקלחתי 24 שעות לאחר הניתוח. אבל פתאום אני חוששת שלא הבנתי אותו נכון- התקלחתי והרטבתי את החזה. כמובן שעל התפרים יש פלסטרים לבנים אבל מין הסתם הם נרטבו וגם קצת סיבנתי את החזה. לא הייתי אמורה לעשות זאת? אני קצת מודאגת..

28/10/2014 | 08:24 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, ישנן הוראות שונות הניתנות על ידי הרופאים השונים - כל אחד ונסיונו. במרפאתנו נהוג שלא להרטיב את אזור הניתוח ל 72 שעות אולם ישנם רופאים המאפשרים רחצה מוקדמת. כך או כך הייתי ממליץ להמתין עם סיבון המקום בימים הראשונים.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה