WPW+הגדלת חזה - האם ניתן?

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

16/10/2014 | 11:01 | מאת: אני רק שאלה

שלום דוקטור, אני בת 28, בגיל 10 עברתי את האבלציה הראשונה, ללא הצלחה, בגיל 26 עברתי את האבלציה השניה, עם הצלחה חלקית. אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה, האם ניתן לבצע את התהליך? במידה וכן, על מה חשוב לשים דגש ואיזה בדיקות צריך לעשות לפני? תודה על עזרתך,

28/10/2014 | 08:27 | מאת: ד"ר רון טנצר

בכל ניתוח בהרדמה כללית יש שלב בו הנך נבדקת על יד הרופא המרדים. לפי בדיקתו ניתן יהיה להחליט האם את מתאימה לניתוח בהרדמה כללית. לגבי הניתוח עצמו, על המנתח להתייעץ עם הקרדיולוג המטפל על מנת להחליט על כלי הניתוח בהם ישתמש - ובמיוחד המכשיר לצריבת כלי הדם.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה