תחושה בשד ימין

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

05/07/2014 | 14:38 | מאת: מיכל

שלום, עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשנה. כעת כשאני שוכבת על הבטן, בצד ימין יש תחושה לא נוחה, כאילו משהו מפריע, ובזווית מסויימת אפילו טיפה כואב. בעוד שבצד שמאל אין משהו שמפריע. מה יכולה להיות הסיבה? האם זה נורמלי ? תודה רבה מראש!

16/07/2014 | 15:58 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, יתכן ומדובר בהווצרות קפסולה כואבת סביב השתל. סיבוך זה מופיע ( באחוזים משתנים במקרים שונים) לאחר ניתוח הגדלה ובא לידי ביטוי במרקם מעט פחות רך של השד, לעיתים שינוי צורה ולעיתים מלווה בכאב. אנא פני לרופא המנתח על מנת שיבדוק אותך ויוכל לומר לך מה דעתו

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה