מתיחת פנים באמצעות חוטים

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

30/04/2014 | 14:18 | מאת: שיר

הי דר טנצר, אני בת 30. רציתי לשאול האם באמצעות שיטת החוטים ניתן למתוח את הפנים או את העיניים באמצעות מתיחה באזור הרקות והפנים? הבנתי שזו שיטה חדשה, מה הם הסיכונים? תודה

01/06/2014 | 18:33 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, ניתן להשתמש בחוטים לשיפור מראה הפנים. ישנם חוטים המשמשים כמגדיל נפח בקמטים וישנם חוטים המשמשים למשיכת הרקמה. ישנם מצבים רבים ששימוש בחוטים יכול לבוא במקום ניתוח או טיפולים אסתטיים אחרים. הסיבוכים העיקריים הם חוטים הבולטים דרך העור, צורת אסימטריה וכמובן השפעה קצרה מדי.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה