תחושת אי נוחות בשתל

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

27/04/2014 | 21:05 | מאת: נועה

לפני כ5 שנים עשיתי הגדלת חזה ובשנה האחרונה התחלתי להרגיש מין תחושה מוזרה כזאת בשתל השמאלי משהו ממש מציק ..ובחודשים האחרונים התחושה הזאת התגברה...היא לא מלווה בכאבים ואין שום שינוי במראית העין...מה זה יכול להיות ? האם כל סיבוך יאלץ אותי לעשות ניתוח ?? השתל הימני מרגיש טבעי ואין איתו שום בעיה ..השתלים הוכנסו מתחת לשריר, גודל השתלים 300

01/06/2014 | 18:47 | מאת: ד"ר רון טנצר

שלום רב, קשה לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך. אנא קבעי פגישת ייעוץ עם כירורג פלסטי על מנת שידריך אותך ויענה על שאלתך. ישנם מצבים שונים המשפיעים על השתלים. בעיקרון, הבירור כולל בד"כ בשלב ראשון פגישה עם כירורג (עדיף עם הכירורג המנתח)ובשלב שני הדמייה לאזור

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה