הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

11/03/2014 | 11:21 | מאת: מילי

אני בת 25 רזה שוקלת 48 1.62 יש לי חזה קטן ועומד אני אמורה לעבור את הניתוח בשבוע הבא בחיפה אצל דר יוסף ברגר ( אשמח לקבל ממכם חוות דעת למרות ששמעתי עליו דברים טובים) , הרופא המליץ לי על גודל של 275-300 מתחת לשריר החלטתי שאלך על 275 מאחר ואני פוחדת לגלות שיהיה לי חזה גדול ולא יתאים למידות הגוף שלי. (האם זה גודל סביר לא קטן מידי) בנוסף אשמח לקבל פרטים על ההחלמה מה מותר לעשות ומה אסור בשבוע הראשון של ההחלמה? תודה.

12/03/2014 | 15:03 | מאת: ד"ר רון טנצר

מילי שלום, בחרת ברופא מצויין. סוג השתל וגודלו יתבצעו לפי דעתו המקצועית. לכל רופא יש הנחיות מקצועיות לפני ואחרי הניתוח. פני למרפאה ושם תקבלי הנחיות ברורות.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה