אסימטריה לאחר הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

27/02/2014 | 22:51 | מאת: אנה

שלום, אני כרגע 4 ימים לאחר ניתוח הגדלת חזה.במקור מידה A75-,לאחר הניתוח של 300 CC- אני מבינה שיש נפיחות והמצב לא סופי (שתלים אנטומיים,אגב)-אבל האם הגיוני ששד אחד רגיש מהשני ובולט יותר? האם אמור להתסדר? הרופא אמר שזה אופייני... אם תוכל להרגיע אותי , תודה

04/03/2014 | 09:08 | מאת: ד"ר רון טנצר

אסימטריה בשבועות לאחר הניתוח הנה תופעה שכיחה ונורמלית. נפיחות בשד קשורה לניתוח עצמו וייתכן בהחלט שבשד מסויים תהיה נפיחות מורגשת יותר. יש לבדוק את הסימטריה בין השדיים רק לאחר חצי שנה.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה