סוגי שתלים

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

18/02/2014 | 13:53 | מאת: שונית

שלום, אני מתעניינת בניתוח להגדלת חזה . קוראת המון מידע ברשת ומעוניינת לדעת מה בדיוק ההבדלים בין סוג השתלים ועל פי מה קובעים איזה שתל מתאים לכל מועמדת לניתוח. תודה

19/02/2014 | 11:24 | מאת: ד"ר רון טנצר

סוגי השתלים נבדלים זה מזה בכמה פרמטרים. את ההחלטה באיזה שתל להשתמש עליך לקבל לאחר ייעוץ עם הכירורג הפלסטי. הפרמטרים הם: באיזה חומר השתמשו למילוי השתל. ישנם שתלי סיליקון ושתלי מי מלח. בישראל, כמו ברוב העולם, שתל הסיליקון הוא הפופולרי ביותר בשל המרקם המיוחד המחקה בצורה טובה שד אמיתי. צורת השתל- ישנם שתלים שצורתם עגולה, ישנם כאלה שלהם פרופיל גבוה - בולטים יותר, ישנם שתלים הנקראים אנטומיים שחלקם העליון שטוח יותר ומראם מדמה צורת טיפה. ישנם שתלים גדולים ושתלים קטנים. לישראל מייבאים שתלים מ 4-5 חברות שונות. ישנם שתלים שהמעטפת שלהם חלקה לגמרי לעומת שתלים שהמעטפת שלהם מחוספסת. ישנם שתלים רכים במיוחד לעומת שתלים צמיגיים השומרים על צורתם הבסיסית. כאמור, ישנם סוגים ושילובי תכונות רבים. הבחירה נעשית בהתאם למבנה גוף המטופל וצורת השד הרצוייה.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה