אסימטריה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

02/06/2013 | 15:22 | מאת: מי

שלום ד"ר חדד לפני כחצי שנה עברתי הרמה עם החלפת שתלים מ 300 בינוני ל 245 גבוה(סילימד)השדיים מאוד זקופים. הבעייה שיש הבדל בגודל בין השדיים, הימני קטן יותר, אני לא יודעת אם ב 20, או ב 40 סמ"ק, אני רואה את ההבדל, בייחוד בשכיבה על הגב, יש מהאמצע לשד הימני רווח שיכול להתמלא יותר ולהיות כמו השמאלי. השאלה שלי האם לדעתך כדאי לעבור החלפה בצד אחד בשביל הבדל של 20-40 סמ"ק בערך? תודה רבה:-)

02/06/2013 | 18:27 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום מי, את מדווחת על הבדל בצורה (האזור הפנימי) ולא רק בנפח. מעבר לכך, הבדלים של 20-30 מ"ל בד"כ לא בולטים לעין, כך שקשה לי להאמין שזה באמת ההבדל. הבדל שמפריע לך לעין, סביר כי יהיה כ-50 מ"ל לפחות.מעבר לכך, יתכנו בעיות נוספות אשר יגרמו לא-סימטריה כדוגמת התקשות מעטפת, מנח השתל וכו... במקרה כזה, חשוב שהרופא יראה את המטופלת וישוחח אתה באופן מפורט מה היא תשיג מהניתוח. זה חשוב לתאום ציפיות נכון ולהעריך את הבעיה לעומק. בהצלחה בהצלחה, דר ערן חדד 0505822240 www.dreran.com

02/06/2013 | 18:32 | מאת: מי

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה