הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

25/05/2013 | 13:30 | מאת: שלי

דר שלום רב, שאלתי היא: עברתי לפני מס שנים הגדלת חזה ושמתי בכל שד 355 פרופיל בינוני של סילימד. כיום אני מעוניינת להגדיל ל 410 פרופיל גבוה של סילימד, האם יהיה הבדל משמעותי בגודל? אני מעוניינת בהבדל משמעותי..

25/05/2013 | 15:26 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום שלי, כדי לראות הבדל בולט לעין בין הגדלים השונים, יש צורך בשתלים בהפרשים של כ-60-70 מ"ל, כך שבהבדל שציינת, יש בכל זאת הבדל מסויים. האפשרות להגדלת נפח השתל צריכה להישקל בהתאם למאפייני החזה שלך ולא תמיד היא אפשרית. יש להגיע לייעוץ מסודר על מנת לקבל החלטה נכונה בהצלחה, דר ערן חדד 0505822240 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה