עברתי ניתוח הרמת חזה לפני כ10 חודשים

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

16/05/2013 | 01:02 | מאת: בת 25

עברתי ניתוח הרמת חזה לפני כ10 חודשים. לפני כמה ימים השד הימני שלי התחיל להיות נפוח, קשה וכואב. אני חוששת מאוד מזה שאצטרך לעבור ניתוח נוסף. יש אפשרות שזה משהו נורמלי?

25/05/2013 | 15:29 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום, המקור לנפיחות יכול להיות מסיבות שונות. קשה לתת תשובה ברורה על סמך הנתונים שהצגת. האם הוחדרו שתלים? מאיזה סוג? האם הנפיחות מלווה בחום ואדמומיות? עלייך להיבדק באופן מסודר ע"י כירורג פלסטי בהצלחה, דר ערן חדד 0505822240 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה