בוקר טוב

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

15/05/2013 | 08:47 | מאת: סוניה

שלום רב דר, אחרי ירידה גדולה במשקל, והורדת הרבה קילוגרמים, אני מעוניינת עכשיו לעבור מתיחת זרועות וגם הרמת והגדלת חזה ומתיחת בטן, השאלה האם אפשר לעשות את הכל ביום אחד גם ידיים גם בטן וגם חזה באותו ניתוח

25/05/2013 | 15:33 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום סוניה, לשאלתך אין תשובה ברורה. בד"כ מקובל במקרים אלה לבצע 2 עד 3 אזורי גוף בפרוצדורה אחת , בתלות במחלות הרקע של המטופל ובמצבו הכללי, אורך הניתוח, מיומנות המנתח ונתונים רבים נוספים. עלייך להיבדק באופן מסודר ע"י כירורג פלסטי. בהצלחה, דר ערן חדד 0505822240 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה