צטברות נוזלים בתוך השד

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

31/01/2012 | 08:21 | מאת: יפית

שלום רב, אני עברתי הגדלה לפני שבועיים וחצי. יש לי הצטברות נוזלים בתוך השד אחד והשד קצת גדול מהשני . האם זה נחשב לסיבוך? מה ניתן לעשות עם זה? האם זה מסוכן? חשוב לציין שאני נבדקת אצל רופא שלי והוא המליץ לי על מעקב שבועי, אך לא הסביר לי מה הסיכונים בכך. תודה מראש על התשובה.

31/01/2012 | 18:05 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

הנוזל הינו בד"כ תוצאה של דימום או סרומה-הפרשה מפצע של נוזל לימפה. לעיתים הנוזל ניספג מעצמו ולעיתים יש לנקזו ע,מ להאיץ הריפוי. דברי עם הרופא שלך.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה