הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

05/05/2013 | 07:14 | מאת: א.א

בוקר טוב ד"ר אני מאוד מבולבלת אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה ולכל רופא יש את הדיאגנוזה שלו!!!אני בגיל 40יש לי חזה קטן, מעט מאוד נפול ורציתי לדעת מה נכון לעשות מעל או מתחת לשריר ? רגיל או אנטומי? פוליאוריתן או סיליקון? מה זה קפלים בשתל? נשמע מאוד מפחיד!!! אשמח לקבל תשובה בהקדם

05/05/2013 | 18:09 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום א., העובדה שניגשת למס' מנתחים פלסטיים וקיבלת תשובות שונות איננה מפתיעה, כיון שקיימות גישות שונות לניתוח. החשוב הוא שהמנתח יידע להסביר לך בפרוט על היתרונות והחסרונות של כל שיטה. ע"מ שתקבלי תשובה ברורה, אשמח לקבלך לייעוץ ולהסביר לך באלו מצבים יש להעדיף מנח מסויים- ככלל מנח תת שרירי דרוש כאשר יש לתת לשתל ריפוד נוסף, היינו להימנע ממראה מלאכותי. הוא יכול להיות בעייתי דוקא כשהשד צנוח במקצת. לשתל האנטומי מס' יתרונות על זה העגול. הוא נותן מראה טבעי יחסית, אך הוא עלול להסתובב בכ- 1% מהמקרים, לכן יש לשקול שימוש בו בזהירות. כנ"ל גם לגבי שתלי פוליאורת'ן, אשר מהווים מעטפת מיוחדת לשתל הסיליקון.יש עדויות המראות כי שתל מסוג זה מפחית את התקשות המעטפת הנוצרת סביב השתל. שוב, החוכמה היא להתנסות במגוון רחב של שתלים על מנת להתאים לכל מטופלת את השתל הנכון. קפלים בשתל, כשמם כן הם, קיפול של השתל על עצמו. אין מדובר בתופעה מסוכנת אלא בתופעה הנובעת מהמרקם החצי מוצק של השתל. גם פה יש חשיבות גדולה לתכנון נכון העשוי להפחית את הסיכון לתופעה. אשמח להסביר לך את הדברים בפרוט בייעוץ מסודר וכך תוכלי לקחת החלטה מושכלת. בהצלחה, דר ערן חדד טל- 0505822240, 0523638540 www.dreran.com

07/05/2013 | 06:50 | מאת: א.א

תודה רבה ד"ר על התשובה המהירה

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה