הרמה והגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

25/04/2013 | 15:20 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 27, שנה ו-3 אחרי לידה. החזה שלי נפול וריק. היום אני בערך מידה 70B ולפני הלידה הייתי 75DD. המראה של החזה נורא מפריע לי ואני מאוד רוצה לעבור הרמה והגדלה ולא לחכות עד אחרי ההריונות. רציתי לדעת: 1. מה ההמלצה שלך והאם החזה ישתנה משמעותית לאחר שאעבור עוד לידות ויגיע לאותו מצב שאני נמצאת בו לאחר היריון אחד? 2. האם יש זמן מומלץ להיכנס להיריון לאחר ניתוח כזה? תודה מראש, מיכל א

05/05/2013 | 18:26 | מאת: ד"ר ערן חדד

מיכל שלום, - החזה יכול להשתנות לאחר הלידות במידה מסויימת. יש לשקול סיכון זה מול העובדה שאם תמתיני עם הניתוח לסוף גיל הפיריון, תחושי במשך עשור ויותר מכך, אי נוחות עם החזה. חייבים להבין שצניחה חוזרת בעקבות הריון ולידה, ניתנת לתיקון ללא צלקות נוספות מעבר לאלו הקיימות. יש לזכור שחלק גדול מהבנות שעוברות ניתוחי הגדלה או הגדלה והרמה הן לפני גיל הפיריון. ומה איתן? גם להן יכולה להיות פגיעה במבנה החזה. הייתי מסכם ואומר, שניתן להרים ולהגדיל שד בגילך ולקראת לידות עתידיות. לא הייתי מבצע זאת, לקראת כניסה מיידית להיריון, שכן הרווח בניתוח יהיה קצר מועד. - לגבי מועד כניסה להיריון נוסף. כפי שאמרתי, בכל מה שקשור לצד האסתטי, זה לא יהיה חכם להכנס מיד. בפן הרפואי אין בעיה בכך. אשמח לקבלך ליעוץ מסודר במרפאתי, ע"מ לשוחח על הנושא בפרוט. בהצלחה, דר ערן חדד טל- 0505822240, 0523638540 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה