הגדלת חזה מתחת לשריר

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

14/02/2013 | 07:33 | מאת: אורנה

שלום, האם לאחר 3.5 חודשים אפשר לראות את התוצאה של ניתוח השדיים,מתחת לשריר 300 של סילאמד....והאם השתל לא יזוז יותר ממקומו,והאם יש דרך כן להזיז אותו קצת למרכז החזה.... מתי אפשר לדעת או להרגיש שהשתל מקובע. ומתי הוא הופך להיות פחות צמיגי ורגיש למגע?תודה.

17/02/2013 | 16:54 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום אורנה, לאחר כשלשה חודשים ממועד ניתוח הגדלת חזה, מקבלים תוצאה סופית של הניתוח. לא ניתן להזיז את השתל כיון שמתפתחת סביבו מעטפת אשר מקבעת אותו במקום. בד"כ המרווח בין השדיים לפני הניתוח, נשאר זהה גם לאחר הניתוח. הרגישות בעור נובעת מצמיחה מחודשת של עצבים. זה אמור לחלוף. דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה