כמה עולה טיפול של הזרקת שומן ?

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

30/01/2013 | 08:37 | מאת: קרן

בוקר טוב דוקטור אני רציתי לדעת כמה עולה טיפול של הזרקת שומן ? אני בת 47 ויש לי בעיה של נפחים באיזור הלחיים. תודה קרן

01/02/2013 | 23:26 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום קרן, אינני נוהג לשוחח על מחירים בפורום אשר הינו מקצועי. יש לבדוק כל מקרה לגופו ולהחליט האם הזרקת שומן היא הפרוצדורה הנכונה בשבילך. הזרקת שומן טובה בעיקר כשיש צורך בנפחי הזרקה גדולים או כאשר המטופל מורדם לצורך ניתוח נוסף. השומן נספג ברובו, אם כי הנפח הנותר מחזיק לשנים רבות. יכולת "הרמת הרקמה" של השומן מופחתת לעומת חומצה היאלורנית . בהצלחה, דר' ערן חדד www.dreran.com 0505822240

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה