אחרי הרמה והגדלה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

02/01/2013 | 15:24 | מאת: בטי

שלום דוקטור, עברתי הרמה והחלפת שתלים לפני 9 ימים, רציתי בבקשה לדעת ממתי אפשר לישון על הצד, השינה על הגב גורמת לי כאבים מאוד חזקים בגב ואני מתעוררת כל 4 שעות, דבר נוסף מתי צריך להתחיל עיסוי, האם זה יותר בעייתי כי יש צלקת עוגן ולא צלקונת קטנה כמו אק בהרמה? תודה רבה:-)

02/01/2013 | 20:14 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום בטי, מציע לך לבצע מה שהגוף "נותן" לך. אם את שוכבת על הצד ולא חשה כאב חד, את יכולה להמשיך לעשות זאת. ניתן להתחיל לעסות את השד כשבועים ממועד הניתוח, פרק הזמן בו מחלימים החתכים הניתוחיים. סוג הצלקת אינו משנה. דר' ערן חדד ww.dreran.com

03/01/2013 | 10:57 | מאת: בטי

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה