הרמת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

29/12/2012 | 17:09 | מאת: שרית

ד"ר ערן שלום, אני בת 40, החזה שלי מאוד נפול כתוצאה מירידה במשקל, שיא המשקל שלי בעבר היה 70 ק"ג, היום אני שוקלת 55 ק"ג, היה לי חזה גדול(במידה 80 DDD) ובעבר שקלתי לעשות הקטנה, היום אני לובשת חזיות במידה 70 DD החזה מאוד נפול, אני רוצה לדעת איזה ניתוח מתאים למצבי? האם אני יכולה לבצע ניתוח דרך קופת חולים? תודה מראש על עזרתך

29/12/2012 | 19:16 | מאת: ד"ר ערן חדד

שרית שלום, הכל שאלה למה את מכוונת. בהרמת חזה מסירים עודפי עור ללא הסרה של רקמת שד. סה"כ השד נשאר בגדול דומה. בהקטנה המשולבת עם הרמה מוסר עור וגם רקמת שד. אם את מעוניינת בשד בגודל דומה אך מורם יותר, עליך לעבור הרמה. אם ברצונך לקבל שד קטן יותר , יש לבצע הרמה וגם הקטנה. אורך הניתוחים וההחלמה מהם דומה. קופ"ח מאשרת בטופס 17 (ללא תשלום) הקטנות חזה משמעותיות, אשר גורמות לבעיות אורטופדיות או בעיות רפואיות אחרות. הרמות חזה או הקטנות ללא הסרה משמעותית של רקמת שד נחשבות פרוצדורה קוסמטית שאיננה ממומנת. אשמח לקבלך לייעוץ לצורך הערכה. דר' ערן חדד www.dreran.com 0505822240

02/01/2013 | 18:50 | מאת: שרית

ד"ר ערן שלום, האם נשארים צלקות לאחר הניתוח והאם אפשר לבצע את הניתוח גם בקיץ? אני רוצה לקבוע תור להתייעצות, אפשר להתקשר לפלאפון הרשום מעלה? תודה מראש על עזרתך בברכה שרית

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה