לאחר ניתוח - חזה אסימטרי

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

12/12/2012 | 09:01 | מאת: אור (21)

לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח לכריתת בולה על הריאה הימנית. הניתוח התבצע מתחת לבית שחי ימין ונשארה צלקת דיי גדולה (6 ס"מ)בנוסף, ישנן עוד שתי צלקות מהנקזים שהוחדרו במהלך הטיפול. לפני כשנה התחלתי להתאמן בחדר כושר ושמתי לה כי שריר החזה הימני שלי (הצד המנותח), שונה מהשמאלי בצורה בולטת. השריר יותר נפול והצורה פחות יפה. אני מאוד רוצה לתקן את העניין וגם את הצלקות. אך אני לא מעוניין בשתלים. האם ישנה דרך לתקן את השריר מבלי להוסיף שתלים? אני משער שבמהלך הניתוח, על מנת להגיע לריאה נאלצו לנתח את השריר אך אני לא בטוח בכך. אשמח לתשובה, מודה מראש.

12/12/2012 | 09:28 | מאת: ד"ר ערן חדד

אור שלום, זה יהיה לא מקצועי להגיב לבעיה שציינת מבלי לראות על מה מדובר . איזה עיוות? באיזה שריר ? איפה הצלקת? אין טוב כמו מראה עיניים קבל הפנייה מקופ"ח לאחת ממרפאות החוץ בבתי החולים וצור קשר לייעוץ דר' ערן חדד

12/12/2012 | 09:41 | מאת: אור (21)

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה