הרמת חזה עם\בלי הגדלה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

11/12/2012 | 21:15 | מאת: daniella

שלום,אני בת 26 וסובלת מנפילת שדיים כבר כמה שנים בעקבות הרזיה דרסטית אני רוצה לעשות ניתוח להרמת חזה והלכתי לכמה רופאים להתייעצות ובכל פעם אמרו לי משהו אחר רופא אחד אמר שאני חייבת עם שתל בפנים כי החזה בהרמה יקטן אבל מכיוון שיש לי חזה בינוני צריך רק 100 סיסי בנוסך יש לי א סימטריה וזה יסייע וכך הוא גם ישאר במקום רופא אחר אמר שאינני צריכה הוספה של שתל כי מורידים לי רק את העור העודף איך אני יודעת מה נכון ומה לא? מהיא התוצאה האופטימלית למראה שדיים יפים וזקורים? בכל זאת מדובר בניתוח יקר ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים

12/12/2012 | 09:35 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום דניאלה, שדיים נפולים כתוצאה מירידה במשקל היא תופעה שכיחה. הטיפול המתאים במקרה זה הוא הרמה של השדיים. עליך להבין כי תוספת שתל, אינה חלק מתהליך ההרמה , אלא פרוצדורה נוספת שמוסיפה נפח לשד. לשאלתך האם יש צורך בשתל כזה, יש מס' גורמים שיקבעו את התשובה: א. האם את רוצה שד גדול יותר מזה הקיים היום או שברצונך לשמור על הנפח הקיים ורק לשנות את צורתו- זה עניין של טעם ותלוי בעיקר בך ב. מה איכות העור שלך? ככל שהעור פחות אלסטי וניתן יותר למתיחה , תוספת שתל תגרום לצניחה מוקדמת יותר ג. ככל שהשתל גדול יותר, הצניחה תהיה משמעותית יותר. עלייך להבין שדעות שונות , הן דבר שכיח בכירורגיה פלסטית וכנראה שלכל מנתח יהיו טיעונים צודקים. כדי להעריך את הבעיה , אשמח לראות אותך ולייעץ באופן מעמיק. בהצלחה, דר' ערן חדד 0505822240 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה