ניתוח הקטנה והרמת חזר -

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

18/10/2012 | 14:30 | מאת: ג. אימא של ס.

הבת שלי בת 19 עברה לפני חצי שנה ניתוח הקטנת חזה והרמה בבית חולים איכילוב . ממידה G למידה D (לדעתי זה יצא הרבה יותר גדול מ D ) . בהתחלה החזה היה זקור ומורם. וכעת אחרי כמה חודשים הוא צנח ונפול. מה הסיבה לכך? והאם צריך לחזור לרופא המטפל לבדוק מה הסיבה. הילדה מאד מתוסכלת שכן עברה סבל גדול וציפתה לחזה שיחזיק את עצמו ולא יפול

18/10/2012 | 18:11 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום ג., בניתוח הקטנה והרמה של החזה מרימים את רקמת השד ואת הפטמה והעטרה. חודשים לאחר ניתוח הקטנת חזה, המהלך הטבעי הוא שהפטמה נשארת, פחות או יותר, באותו מקום ורקמת השד צונחת מעט. אין הדבר קשור לטכניקה הניתוחית ומדובר ברפיון טבעי של הרקמה. החזה הזקור לאחר הניתוח צונח מעט, מה שמאכזב לעתים את המטופלות. כיצד ניתן לסייע לביתך? א. אם השדיים גדולים לטעמה עדיין, ניתן לבצע הקטנה נוספת ב. לעיתים מנח הפטמות שתוכנן נמוך מדי- ניתן להרימן למנח גבוה יותר ולקבל תוצאה שתשביע את רצונה. בהצלחה דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה