המלצה הכי אמיתית שיש - ד"ר ערן חדד

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/10/2012 | 13:32 | מאת: רעות

לכל המתלבטות למינהן..אני 10 ימים אחרי ניתוח הגדלת חזה, התוצאות מדהימות! ד"ר ערן חדד ניתח אותי ויצר יצירת פאר!העבודה שלו הכי מקצועית שבעולם, היחס שלו מדהים והוא אישיות בפניי עצמה... ומי שרוצה להתייעץ בשמחה!!! הכי אמיתי שיש! הוא הדבר הבא בתחום. גאה להיות מטופלת שלו.

19/02/2013 | 11:38 | מאת: אסנת

האם אפשר לקבל את מספר הטלפון שלך? תודה כדי לשאול

29/01/2015 | 13:11 | מאת: שמוליק

אין ספק שד"ר חדד הוא אישיות מדהימה . ייתכן שההמלצה המובילה היא שהוא יצר לך יצירת פאר . לצערי לא כך במקרה של בת זוגתי . שנה ו חודשיים לאחר הניתוח ויש צלקות הן במטרה והל מסביב לחזה . צלקות שלצערי מגעילות . לא מתאימות לרופא בכיר ברמתו . להיכנס עכשיו לתיקון זה מפחיד ולא מבטיח תוצאה טובה יותר . בחיי ראיתי כבר ציצים מנותחים אבל כיעור כפי שיוצר לבת זוגתי לא ראיתי . חברים ו חברות . זה אמיתי ולא חלילה לפגוע ברופא . אמיתי בלבד .

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה