חזה אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

23/01/2012 | 07:18 | מאת: מירי

בת 23, עברתי ליפני כ-10 חודשים נתוח שרוול, אני מאוד מרוצה מהתוצאה, השלתי מעל ל- 30 קילו. לפני הניתוח היה לי חזה די גדול שאת האמת אהבתי ולקחתי בחשבון שהוא עלול לרדת לי אך הוא ירד בצורה דרסטית.יחד עם הירידה הוא כמובן ניהיה נפול. האם אני יכולה לקבל איזה שהיא הנחה בניתוח של הגדלה והרמה בעיקבות ניתוח השרוול? ומכיוון שמאוד חשוב לי בעתיד להניק, האם אתה ממליץ לי להמתין עם זה עד אחרי ההריונות? או שאוכל להניק גם ככה?

24/01/2012 | 19:17 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

הי לעיתים ניתן לקבל השתתפות חלקית של קופ"ח בניתוח ההרמה וההגדלה -אך לרוב לא. נסי לפנות. במצב בו החזה התרוקן מאד הסיכון לאבדן תחושה ויכולת הנקה בעקבות הניתוח הינו מוחשי. בכלל במצב אותו את מתארת ובגילך סביר מאד שמתי שהוא תזדקקי אף לניתוח נוסף של הרמה מחודשת.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה