שאלה אחרי הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

27/09/2012 | 16:44 | מאת: שני

שלום דר, אני חודש וחצי אחרי הגדלת חזה... אני עדיין משתדלת כמה שיותר לשים את החזייה התומכת כשאני בבית וגם לישון איתה. אבל מחוץ לבית אני מורידה אותה ולא שמה חזייה בכלל. האם זה בסדר? יש אפשרות שהחזה יפול בעתיד? תודה מראש.

27/09/2012 | 17:31 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום שני, המלצתי למטופלות העוברות על ידי הגדלת חזה, לשים חזייה ככל שניתן. הפעולה מפחיתה מתח מהעור ומונעת צניחה של השד בטווח הארוך. כמובן שאין הדבר אומר שצריך לשים את החזייה כל הזמן בהצלחה דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה