הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

19/01/2012 | 06:45 | מאת: אנה

מה מספר הצלקות המומלץ בניתוח הקטנת חזה-2 או 3 (החזה מאד גדול) מה היתרונות ומה החסרונות של כל שיטה? האם בשיטת 3 הצלקות ניתן לשלוט גם ברוחב החזה הסופי או רק בנפח? האם עולה הצורך בתיקונים בעור/כיווצים בשתי השיטות?

20/01/2012 | 06:54 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

בחזה גדול מאד יש צורך לטעמי ב-3 צלקות. ככל שמשקל הריקמה שיש להוציא וכמות עודפי העור גדולים יותר יש צורך בצלקת השלישית. היא גם מאפשרת לעצב יותר השד במקרה זה. החיסרון הינו צלקת נוספת בקפל התת שדי.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה