כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

19/08/2012 | 00:02 | מאת: חני

שלום אני בת18 ויש לי כאבים בשד בימני בחודשיים האחרונים והוא די גדל ורציתי לדעת למה זה קורה? (ירדתי במשקל בחודיים האחורונים אם זה קשור) תודה חני

19/08/2012 | 11:22 | מאת: ד"ר ערן חדד

חני שלום, עליך לפנות לכירורג שד. מדובר בכירורג כללי אשר עוסק בתחום בריאות השד. אם עברת פרוצדורה אסתטית כלשהי בשד, כדוגמת הקטנה או הגדלה, יתכן והכאב קשור לניתוח ואז יש להיוועץ גם עם כירורג פלסטי, אבל לצורך ברור ראשוני, פני לכירורג שד. דר' ערן חדד www.dreran.com

19/08/2012 | 11:55 | מאת: חני

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה