חוסר תחושה בחזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

14/08/2012 | 19:32 | מאת: נטע

שלום, עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני 6 שבועות. 325 cc מתחת לשריר. ההחלמה הייתה קלה יחסית והחזה נראה יפה, מה שבעיקר מטריד אותי הוא חוסר התחושה בחזה. מהפטמה ומטה אין לי כל תחושה וזה נורא מתסכל אותי. תוך כמה זמן אמורה לחזור התחושה? בנוסף, החזה כבר דיי רך אך עוד אין לי את המחשוף שלו קיוויתי. כמה זמן לוקח לחזה להתעצב ולהגיע לצורתו הסופית? תודה מראש על העזרה.

15/08/2012 | 09:00 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום נטע, לאחר ניתוח הגדלת חזה, חוסר תחושה או הפרעות תחושה זמניות בפטמות או ע"פ העור שכיחות מאוד. בלמעלה מ-95% מהמטופלים, התחושה תחזור כך שעלייך להיות סובלנית וסביר להניח שהתלונה תחלוף, בטווח של מס' חודשים עד אפילו שנה. החזה מגיע לצורתו הסופית כ-3 חודשים ממועד הניתוח. החלמה מהירה דר' ערן חדד www.dreran.com

15/08/2012 | 13:28 | מאת: נטע

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה