הרמת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

08/01/2012 | 08:03 | מאת: רינת

בת 28, לפני הריונות ועם חזה נפול מאוד. אני מתכוונת לעבור ניתוח הרמת חזה וההתלבטות היחידה היא האם לעשות זאת כבר עכשיו או לחכות לאחרי הלידות אני יודעת שהנקה "מפילה" עוד יותר את השד, לכן השאלה גם האם ניתוח הרמה עוד לפני לידות והנקות עשוי למנוע מהחזה ליפול, או שההנקות עשויות לקלקל את תוצאות הניתוח?

08/01/2012 | 20:18 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

רינת שלום-ניתוח הרמת חזה לפני לידות והנקות לא ימנע את השינויים הטיבעיים ההורמונלים ואחרים שהשדים עוברים בעת ובעקבות הריון והנקה. קשה לומר בודאות אם תזדקקי לניתוח הרמה מחודש לאחר ההריון או שהתוצאה תישמר. זה שהחזה שלך נפול מאד לפני הריון והנקה אומר שהרקמות שלך כבר "נחלשו" במידה שסביר שתזדקקי להרמה מחודשת נוספת באיזשהוא שלב בהמשך.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה