הגדלת חזה וכאב צוואר

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

22/08/2019 | 22:07 | מאת: שני

שלום, עברתי לפני שנה וחצי הגדלת חזה עם שתלים בגודל 475 cc ו450cc. שוקלת 53 וגובה 160. לפני 9 חודשים התחילו לי כאבי צוואר וגב חזקים בצד ימין, הכאב מקרין עד לאזור הראש ו״מאחורי העין״. יש לציין שלפני הניתוח לא סבלתי מבעיה דומה. האם אתה חושב שיש קשר לשתלים? ואולי לגודלם היחסית גדול? תודה על המענה

הי שני השתלים יחסית גדולים אך נדיר שיגרמו לסימפטומים שתיארת. מאחר והכאב מקורו כנראה בצוואר ממליץ להיבדק על ידי אורטופד לשלילת בעיה בחוליות הצוואר. רפואה שלימה ד'ד יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה