הגדלת חזה -שתל שמאלי תקוע

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

09/07/2019 | 16:57 | מאת: מיכל

היי, אני 5 חודשים אחרי הגדלה מתחת לשריר צד ימין 325 שמאל 350 הצד הימני החלים יפה ואילו השמאלי נשאר תקוע למעלה ולא יורד . לשתל כבר אין סיכוי לרדת המקום תפוס לי וגם קצת כואב ובכלל זה מצב מתסכל ,הרופא שלי אמר שאסור לנתח עכשיו וצריך לחכות עוד 5 חודשים ואם כן יהיו סיבוכים.. האם לדעתך יש סיכוי שהוא ירד לבד?

הי מיכל את מתארת מצב בו 2 השתלים תחת השריר כאשר אחד מהם נשאר גבוה. המצב נדיר אך ייתכן, בו אחיזת השריר בצד אחד הדוקה יותר ולא נותנת לשתל לרדת מעט. הרופא בעיקרון צודק, יש להמתין סביב השנה עד למיקום סופי של השתל ורק לאחר מכן לבצע ניתוח משלים בו משפרים את מיקום השתל. למרות שחלף זמן מה מהניתוח, הייתי שוקל הנחה של רצועת חזה מעל השד הגבוה, לסיכוי התאורטי שיצליח לעזור בהנמכת השתל. בברכה דר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה