רגע לפני ניתוח להגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

30/04/2019 | 18:20 | מאת: לילי

אני רגע לפני ניתוח להגדלת חזה, וחוששת מאוד. הייתי שמחה לקבל המלצות או דיס המלצות על ד"ר גוברין או ד"ר בני מייליק.

הי לילי החששות מובנים. מדובר בניתוח משמעותי, משנה חיים. אני בטוח שהיית במספר יעוצים ושמעת את הסיכונים הכרוכים בכך. לגבי החלטה מי ינתח, זו החלטה פרטית שלך. הזכרת שמות של מנתחים מצוינים אך ההחלטה כאמור? הינה שלך בלבד. תוכלי לקבל אולי דעות נוספות בפורומים שונים במדיה החברתית. בברכה דר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה