6 שבועות לאחר ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

20/03/2019 | 15:47 | מאת: מיכל

היי אני 6 שבועות אחרי ניתוח הגדלה צד ימין 325 cc שמאל 350cc בגלל חוסר סימטרייה. השד הימני קיבל צורה יפה ואילו השמאלי אינו עגול ונפוח מלמעלה יש לציין שסבלתי משטפי דם פנימיים וכאבים בצד השמאלי עד לפני שבועיים. מתי השד אמור להסתדר לי ולהיות כמו הימני?

הי מיכל. לא ציינת האם עברת ניתוח נוסף בגלל הדימום הפנימי שהיה או שהמצב הושאר כמות שהוא לספיגה. אם הושאר, התחושות שאת מתארת תואמות למצב. ייתכן והדימום שהיה גורם לנפיחות להישאר זמן רב יותר. המצב צפוי להשתפר בהדרגה. ניתן להעריך צורה סופית של שד בין חצי שנה לשנה מהניתוח. מקווה שעזרתי ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה