הוצאת שתלים קצת הבנה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/03/2019 | 11:10 | מאת: נעמה

היי, הייתי רוצה להבין איך בדיוק מוציאים שתלים + קופסית..? הקופסית היא צלקת רקמתית..הרי היא חלק מהרקמה..אז איך אתם מוציאים את ההרקמה הזאת מהרקמה הבריאה איך מתבצעת ההפרדה האם זה דבוק לרקמה..הייתי שמחה שתסביר לי מאוד חשוב לי להבין..

הי נעמה. את צודקת, הקופסית הינה רקמה צלקתית הנוצרת סביב כל שתל המוכנס לשד. בעת הסרת שתלים אין לרוב צורך להסיר גםאת הפסולה אלא אם היא נוקשה מאוד וגורמת לעיוות בשד. במידה והמצב מחייב את הסרת הקפסולה הדבר נעשה על ידי הפרדה פיזית של הקפסולה מרקמת השד בעזרת כלים ניתוחיים. ההפרדה עלולה להגביר את הסיכון לדימום לאחר הניתוח ולכן לעיתים מושאר נקז באזור בניתוח למשך מספר ימים ומוצא בהמשך. בברכה דר יואב ארוש

17/03/2019 | 19:47 | מאת: נכמה

האם משתמשים בנוזל פיזיולוגי הכדי להקל על ההוצאה מהקופסית שנבקת לצלעות?

לא מוכר לי

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה