חשש מצלקות מכוערות אחרי הניתוח האם אפשר להעלים אותם או שזה לא נורא

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

22/01/2019 | 20:14 | מאת: הרמת חזה

אני רוצה לעשות ניתוח להרמת חזה ואני חוששת מהצלקות שאחרי הניתוח האם מוכרח שיהיה צלקות או שהם קטנות ולא מורגשות כי ראיתי תמונות של נשים שעשו וזה לא היה יפה אשמח מאוד שתענה על שאלתי בפירוט

ערב טוב במקרה של הגדלת חזה, השיטה המקובלת היותר הינה חתך הממוקם בסמוך לקפל התת שדי, כך שלאחר הניתוח הוא מוסתר ע"י השד המוגדל. במידה ומדובר בהרמה והגדלה/הרמה בלבד/או הקטנה, מדובר בצלקות סביב העטרה וכן צלקת אורכית היורדת מגבול העטרה התחתון ועד בסמוך לקפל התת שדי. בסיום הניתוח הצלקות דקות ביותר, התפירה נעשית בקפדנות והשוליים נתפרים בקירוב מירבי. לאחר כשבועיים הפלסטרים מוסרים. לרוב הצלקת האורכית מיטשטשת מאוד במהלך השנים. גם הצלקת סביב העטרה דוהה אך אינה נעלמת לחלוטין. במיקרים נדירים יש נטיה של הגוף ליצור צלקת מעובה יותר, מצב הנקרא צלקת היפרטרופית ולרוב לא ניתן לצפות אותה. ניתן לטטפל בכזה מצב במגוון שיטות. מאחל לך בהצלחה והתגברות על החשש...

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה