היי נותחתי לפני שלושה חודשים....

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

16/01/2019 | 00:08 | מאת: קרין

וביקשתי הרמת חזה ולהקטין הוא המליץ לי להכניס שתל והקשבתי להצעתו אבל שוב הדגשתי שאני רוצה קטניםםם מאוד, אז בחזה אחד הוא הכניס 175 ובשני 250 וכבר ביום הראשון זה היה נראה מאוד גדול ולימים החזה נפל ועכשיו הוא גם גדול וגם נופל כשניגשתי אליו הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו ואמר לי ביקשת הגדלה ואז הוא פתח את התיק שלי וראה שבקשתי הרמה והיה רשום שם רק הרמה כרגע אנחנו במסה ומתן אם לחזור לניתוח חוזר כי אני פשוט לא מסוגלת לראות את עצמי עם גודל כזה והוא גדולללל!בבקשה מבקשת את עזרתכם האים כדי להוציא את השתלים ולהכניס קטנים יותר או להוציא אותם לגמרי ולעשות הקטנה שוב ללא שתל????

הי קרין. לעיתים כאשר מבוצע ניתוח הקטנת חזה המנתח יכול להציע הקטנה תוך שימוש בשתל אשר ישמור על מלאות מסוימת של הקוטב העליון של השדיים. לאחר ניתוח הקטנה או הרמה תמיד יש נפילה מסוימת של השדיים לאחר ניתוח ונראה כי זהו תהליך אותו את חווה. במידה וגודל השד נראה לך גדול מדי ולא לשם כיוונת, אני משער שלא יהיה מנוס מניתוח משלים. ניתן להוציא את השתלים הקיימים ולהקטין יותר את השד תוך התייחסות לחוסר סימטריה שקיים אצלך. חשוב לבצע תיאום ציפיות מדויק להבא עם המנתח בכדי שהדברים יהיו ברורים והתוצאה עד כמה שניתן, צפויה. מקווה שעזרתי. ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה