ניתוח הקטנת חזה אסימטריה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

29/12/2018 | 11:20 | מאת: זהבה

שלום יש לי אסימטריה בין שני השדיים האם ניתן לנתח רק אחד ולבצע הקטנה או ששניהם צריכים לעבור ניתוח?

הי זהבה. ניתוח תיקון אסימטריה הינו אחד הניתוחים המאתגרים מבין ניתוחי החזה. יש לבדוק כל מקרה לגופו, להחליט לגבי כל שד את ההתערבות הנידרשת. לעיתים צד אחד לא זקוק להתערבות כלל ואז יש להתאים אליו את השד השני, בין עם בעזרת הגדלה, הרמה, שילוב שלהם או הקטנה. את מוזמנת להגיע לפגישת יעוץ לביצוע הערכת המצב והחלטה על המשך טיפול. בברכה ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה