חמש שנים לאחר ההגדלה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

22/10/2018 | 21:18 | מאת: ענת

היי! אני חמש שנים אחרי הגדלת חזה, ולפתע אני מרגישה מן גל כזה בשתל. האם הדבר מוכר לך? תודה! אלך לביקורת אם אצטרך, אשמח לשמוע חוות דעת בכל זאת:

הי ענת לעיתים לאחר הגדלת חזה, ניתן לראות קפל או קפלים בשד. הדבר יכול להתרחש לעיתים קרובות יותר במקרה של הגדלה מעל השריר ואז המעטפת שנוצרת תמיד לאחר הגדלת חזה סביב השתל, בשילוב שתל מחוספס עלולים ליצור "משיכה" של רקמת העור מעליהם בעיקר בעת התכופפות קדימה וליצור מראה של גליות או קפלים. יש לפנות לבדיקה אצל כירורג פלסטי למתן הערכה מדויקת יותר ולדון באפשרויות הטיפול בברכה ד"ר יואב ארוש

24/10/2018 | 17:45 | מאת: ענת

היי שוב! הדבר מעיד על חוסר תקינות ? או אסתטי בלבד?

הי לרוב מדובר בבעיה אסתטית בלבד. תמיד ניתן להגיע לבדיקה שתאשר כי הכל תקין. במידה וישנו ספק ניתן לבצע בדיקת הדמיה שתדגים את שלמות השתל. בברכה, ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה