כריתה ושחזור

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

20/07/2012 | 14:40 | מאת: אירלוי

רציתי לשאול אני אחרי כריתה מנעתית ושחזור עם משתל אלודרם מיידי שהסתבכה בשד אחד, שבהתחלה התחיל מנמק קטן בעור, ואז חור פיצי שלא נסגר בגלל סרומה. היום החליטו להוציא לי את השתל ולהכניס "בלון" אותו ננפח לאט לאט ואז נחליף השאלה שלי היא כזאת, כמה זמן ניתן להישאר עם הבלון הזה לפני שמחליפים? במידה והעור מחלים האם ניתן להיכנס להריון במהלך התקופה הזאת? ורק אחרי לידה והחליף את הבלון ? אציין כי אני בת 26, בריאה (בד"כ). כמו כן, מה עושים בזמן המחכים שהעור יסגר ושהבלון עדין לא מנופח ויש בעצם הבדלים בחזה? האם יש סיליקון לחזיות שממליצים עליהם?

20/07/2012 | 15:12 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום אירלוי, מקובל שאת המותחן מחליפים לשתל קבוע מס' חודשים לאחר הניפוח האחרון, שכן העור מתרחב גם בתקופה שלאחר הניפוח. ככל שעובר זמן ממושך יותר עד להחלפת המותחן, הסיכוי לדלף מהמותחן עולה. אמנם מדובר במיעוט המקרים, אך המשמעות של דלף, הנובע מפגיעה בשלמות מעטפת המותחן היא ניתוח נוסף והתחלה של תהליך הניפוח מחדש. לגבי תקופת הניתוח, גשי לרופא שלך שימליץ לך היכן לרכוש פרוטזות חיצוניות. בהצלחה דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה