החלפת שתלים???

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

12/07/2012 | 13:17 | מאת: מירי

שלום! לפניי 8 שנים עשיתי הגדלת חזה 260cc מעל השריר הייתי בייעוץ אצל 4 מומחים בחירים לכירורגיה פלסטית הראשון אומר שאפשר. השני אומר שלא ממליץ אבל אפשרי . השלישי אומר שלאאאא כי זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לשריר. רביעי אומר שלא מומלץ בכלל לעשות מתחת לשריר כי זה לא ניראה יפה ויש כאבים חזקים. 1)האם אפשר לעשות עכשיו(החלפת שתלים)מתחת לשריר. 2)האם קיים סיכון??? אבקש את חוות דעתך והמלצותך.

13/07/2012 | 20:10 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום מרי, לפני שאענה לשאלתך ברצוני לדעת מה הסיבה שבגינה את רוצה להחליף את השתל. האם כי חלף זמן מהניתוח הראשון או כי קיימת בעיה כלשהי דר' ערן חדד

15/07/2012 | 11:15 | מאת: מירי.פ

היי. איין שום בעיה בשתלים הם יבדו קצת מהצורה ואני רוצה גם להגדיל.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה