חזה מקומט

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

28/06/2012 | 17:11 | מאת: שני

אני רק בת 29, לפני הריונות ובכל זאת עור השדיים שלי מקומט לגמרי.השדיים שלי מאוד גדולים עם צניחה מעטה, עודפי עור וסימני מתיחה, אבל מה שמפריע לי בעיקר זה הקמטים, זה פשוט מזעזע,איך ניתן להדק ולשפר את העור ללא ניתוח הרמה,כי זה לא מה שישפר את העור

28/06/2012 | 20:50 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום שני, עור רפוי ומקומט ניתן להדק באמצעות ניתוח הרמת חזה. אם אינך מעוניינת בהרמה והקמטים נמצאים באזור החזה ולא ע"פ השדיים, ניתן לחדש את העור באמצעות הזרקה של חומצה היאלורונית עדינה המוסיפה לחות לעור ומשפרת את המרקם שלו. בהצלחה, דר' ערן חדד www.dreran.com

29/07/2012 | 15:32 | מאת: גילי

איזה מעצבן זה, הייתי עף סף בכי כמעט כל יום. עשיתי הזרקה של חומרים טבעיים באיזור והרופא מפרופורציה היה חמוד. תבקשי להתייעץ עם פרופסור וכסלר מפרופורציה תראי מה הוא יגיד.. בהצלחה

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה