הקטנת שד

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

24/06/2012 | 09:55 | מאת: חמשוש

יש לי חרדת בדיקות טוטאלית ולכן לא אבצע ממוגרפיה רציתי לשאול האם בדיקה זו הכרחית להקטנת חזה.גיל 47 מידה 90E סובלת מאד אך בגלל זה לא עושה את הניתוח להקטנה.

25/06/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום חמשוש, מקובל שלפני ניתוחי שד במטופלות מעל גיל 35 יש לבצע הדמייה של השד. נתקלתי לא אחת במטופלות שנמצאה אצלן בהדמיה בעיה אשר מנעה או דחתה את קיום הניתוח. זכרי שמדובר בניתוח קוסמטי אשר יש לבצעו תחת התנאים הטובים ביותר. ממליץ לך בחום לעבור ממוגרפיה לפני הקטנת שדיים. בהצלחה, דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה