לא מבינה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

12/01/2012 | 09:11 | מאת: lili

שלום לפני כ 7 שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה הרופא שניתח שם לי שתלי PIP, אני לא מבינה עם השתלים מסוכנים על כל הנשים להוציאם, גם בזה הממשלה חוסכת בריאות של נשים שרצו להרגיש טוב בסוף אכלו אותה ועוד משרד הבריאות חוסך כן להוציא לא להוציא אולי מספיק לשחק אנחנו חיות ונושמות ורוצות עוד להמשיך לחיות. עם השתלים לא טובים יש להוציא אותם מה הבעיה שאף אחד לא יספר לי סיפורים.

12/01/2012 | 11:44 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

קודם כל אני מבין את הכאב והתיסכול שלך וחושב שאת צודקת. המלצתי האישית הינה להבדק ולבצע אולטראסאונד.אם יש דלף או קרע-אין שאלה וחיבים להוציא.אם השתלים תקינים והתוצאה האסטטית מספקת אני אישית ממליץ גם להוציא אך לא דחוף .

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה