ליקוציטים מוגברים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/06/2015 | 17:07 | מאת: רלי

ילדה בת שנה וחצי בכמה בדיקות דם יש ליקוציטים גבוהים מאד הרופא ילדים לא מבין למה זה רק שולחח שוב ושוב לבדיקות דם מה עושים?

שלום ראשית אשמח לקבל נתונים יותר מפורטים לגבי ספירת הדם הטוב ביותר לשלוח את הספירה עצמה חשוב לי להבין האם העליה בספירה היתה קשורה לזיהום או דלקת בגוף? בהצלחה דרור

26/06/2015 | 17:25 | מאת: רלי

תודה על התשובה המהירה ספירת הליקוציטים גבוהה כל הזמן בפעם הראשונה היה 23400 ובפעם השניה 19750 הילדה לא חולה . מה לעשות ? צריכים עזרה

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים