itp האם לחסן?

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

25/08/2013 | 01:28 | מאת: oshrat

ילדתי בת שנתיים ותשע חודשים לפני כחודש אושפזה עם אבחון ל itp קיבלה עירוי ivig וסטרואידים , התקשרתי לטיפת חלב לפני ההחלטה החדשה של משרד הבריאות לחסן אותה מכיוון שכבר קיבלה את החיסון המומת בשנת 2010 מה עליי לעשות האם לחסנה שוב אני פוחדת לפגוע במצבה הבריאותי לתשובתך אודה

25/08/2013 | 01:37 | מאת: oshrat

בשאלתי שכחתי לציין כי מדובר בחיסון פוליו מומת שביתי קיבלה בגיל שנה והאם זה כל כך קריטי לחסן אותה שוב לאור מצבה הנוכחי שמלפני כחודש גילו אצלה itp טופלה ב ivig

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים