תינוק בן 5 חד'

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

29/04/2013 | 11:12 | מאת: yaniv

שלום, בני בן 5 חודשים, ערכנו לו בדיקת דם בעקבות חום מתמשך. לבקשת הרופא ביצענו היום שוב בדיקת דם, אך הפעם בדיקה קצת יותר מורחבת ומהווריד. במהלך הבדיקה, בני לא בכה כלל, וזאת למרות שחפרו ודקרו אותו שוב ושוב כי לא מצאו את הווריד. האחות והרופאה שביצעה את הבדיקה אמרו שנורא מוזר... זה קצת הטריד אותי כי במחשבה לאחור, גם בחיסונים וגם בבדיקת הדם הראשונה לא בכה כלל. האם זה נורמלי שתינוק לא יבכה כלל כאשר מבצעים לו בדיקה שכזו?

שלום הנתונים הללו אינם תקינים ונדרש בירור פנו לנירולוג ילדים ליעוץ רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים