המשך ברור שיטפי דם ברגליים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

18/03/2013 | 17:45 | מאת: שרית

ד'ר לוין שלום ב'ה ספירת הדם יצאה תקינה(טסיות=263).הומלץ לנו לעשות גם ברור של קרישיות בדם .בתיקווה שגם בדיקה זו תצא תקינה מה עוד יש לבדוק כדי להבין את פשר החבורות ברגליים?יכול להיות שזה סימפטום של איזו בעיה המטולוגית אחרת שיש לבדוק?בעית לב?(גם על אפשרןת כזאת קראתי).אודה על תשובתך המהירה כל טוב שרית.

שרית שלום ראשית אני שמח שספירת הדם תקינה לאור שטפי הדם הרבים יש צורך בירור קרישה מעמיק פנו להמטולוג ילדים דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים