סימנים כחולים בגב וחוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

28/10/2012 | 15:55 | מאת: אדוה

שלום, לאחיין שלי בן ה-3 וחצי מופיעים לאחרונה לסירוגין סימנים כחולים בגב. לעיתים הם גדולים ולעיתים קטנים. חשוב לציין שהילד לא אוכל טוב בכלל. הוא לא רוצה לאכול ובקושי עושה טובה כשאוכל סלט. אנחנו נואשים לדעת ממה נובעים הסימנים ומדוע הילד לא אוכל..האם יש סיבה לחשוש? תודה רבה ורק בשורות טובות !

סימנים שכאילו יכולים להעיד על בעיה במערכת הקרישה חשוב לבצע ספירת דם בהקדם ובמידה ותקין לפנות המטולוג ילדים להרחבת הבירור רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים